Jeg blev leder første gang, da jeg var sidst i tyverne i en bank. Jeg var den, der fik alle de opgaver som lå lidt uden for normalen – hvor der var noget der skulle ”fixes”. Når jeg blev spurgt om, hvorfor jeg gerne ville være leder, så svarede jeg altid: ”Fordi jeg ved, at jeg kan gøre det bedre, end de ledere jeg har haft.” Hvorfra jeg vidste det, har jeg ingen anelse om. Men i bund og grund tror jeg, at jeg havde en grundlæggende tro på, at jeg kunne lede andre mennesker. Måske fordi jeg var god til at lytte og finde løsninger på problemer.

Men inderst inde gnavede tvivlen ”om jeg var god nok”. Jeg målte mig hele tiden op mod andre mennesker. Og for lige at få sat det helt på plads, så var de fleste af [...]

For at få adgang til dette indlæg skal du købe Medlemskab Premium (Månedabonnement).

Vil du spille andre gode?

Udvid dit netværk og dine kompetencer. Deltag i Goodtalks' sociale platform og find nye kompetente kontakter og få sparring fra seje kvinder.