Ofte stillede spørgsmål

Du kan hurtigt få en ny adgangskode til din konto, ved at gøre følgende:

1. Tryk på ‘Log ind’ i menuen
2. Tryk herefter på ”mistet adgangskode?”

Her kan du få tilsendt en ny adgangskode på den mail, som du har oprettet dig med på Goodtalks. Husk at tjekke din spam-mappe, hvis din nye adgangskode ikke er kommet indenfor kort tid.

Hos Goodtalks skal man stille sig til rådighed med det, man vil. Det kan være faglig sparring inden for dit felt, men det kan også være erfaring med at balancere karriere med familie, med frivilligt arbejde, at bo i udlandet, hvordan man lønforhandler etc. Alle har noget de kan bidrage med! Både dem med meget erfaring og dem der ved alt det nye.

OBS! Det du skriver i feltet ‘Jeg kan hjælpe med’ er hvad folk så forventer du vil hjælpe med. Exempelvis – lever du af coaching og (naturligt nok) ikke vil give coaching gratis bør du ikke angive dette i feltet.

Du bestemmer selv, om hvordan og hvornår folk må kontakte dig. Nogle vælger at angive, at man kan kontakte dem hver onsdag ml. 15-17, mens andre skriver, at man kan kontakte dem når som helst eller inden for almindelig arbejdstid.

Alle kvinder har stillet op med forskellige kompetencer, og nogle vil evt. blive kontaktet mere end andre. Vi har endnu ikke oplevet nogen former for udfordringer med dette.

Hvis du på nogen måde oplever noget uhensigtsmæssigt i forhold til dette, så skriv endelig til kontakt@goodtalks.dk, så vil vi gøre hvad vi kan for at hjælpe dig.

Du kan til enhver tid ændre i dine oplysninger ved logge ind på din konto og vælge ‘Edit profile’ og rette i alle dine oplysninger. Husk du også kan lave dit cover page personligt

Tjek først om du er logget ind. Du logger ind i menuen til højre på siden.

Herefter om du har udfyldt hele din profil. Det er kun når alle oplysninger på din profil er udfyldt at du har adgang til sitet.

Derudover skal du være Premium medlem for at få fuld adgang til platform hvor du kan finde alle de andre Goodtalks medlemmer.

På Goodtalks platformen kan man skrive direkte til hinanden. Vil du skrive til en profil trykker du ‘Message’ ved kuverten og du kan skrive besked direkte.

Har du selv modtaget en besked vil du kunne se det ved en rød notification øverst i menulinjen

Det beklager vi! Hvis du har mistet dit password, kan du få et nyt ved at vælge ”login” i menuen og herefter trykke ”mistet adgangskode?”.

Hvis det ikke er dit password, den er gal med, så prøv at logge ind i en anden internetbrowser. Oplever du fortsat problemer, så må du meget gerne kontakte os på kontakt@goodtalks.dk.

Send en mail til kontakt@goodtalks.dk. Du kan opsige dit medlemskab med en måneds varsel.

Vi har to typer medlemskaber: Free og Premium.

Med et Free medlemskab opretter du dig på platformen og stiller dig til rådighed, og du får mulighed for at komme med til vores events. Du får ikke adgang til de andre medlemmer, så du har ikke mulighed for at finde en sparringspartner. Et Free medlemskab er gratis.

Med et Premium medlemskab opretter du dig på platformen og får samtidig mulighed for at se alle de andre kvinder der vil spille dig god. Du får derfor en unik mulighed for at søge hjælp eller sparring hos den rette, og du ved allerede, at personen sidder klar til at hjælpe. Du får også mulighed for at få billetter til events før alle andre. Prisen for et Premium medlemskab er 29 kr. om måneden.

Nej, i Goodtalks skal man stille sig rådighed. Det gør man ved at være medlem og stille sig til rådighed for de andre medlemmer.

Tryk på knappen ‘Bliv medlem’. Husk du skal udfylde alle felter på din profil før du helt er medlem og har adgang til alle funktioner.

29kr om måneden eller 319 (11mdr) for et års abonnement

Vores events er kun for vores medlemmer, og du kan derfor kun købe en billet til dig selv. Hvis du ønsker at invitere en gæst med, så opfordrer vi at du får vedkommende til at tilmelde sig som free medlem.

Kommer snart – funktion er på vej!

Du kan følge dem du har lyst til og få notifikationer ved ændringer på deres profil

Vi besvarer mails indenfor…

Mail support

Vi har åbent i dag fra

09:00 – 16:00

Adresse

Goodtalks
Ellemosevej 22
2900 Hellerup
CVR-nr: 39144530

Åbningstider

Man – fre: 09:00 – 16:00
Lør – søn: Lukket

Log in with your credentials

Forgot your details?