Denne Goodtalks blogpost handler om NGO’en Blossom, som med projektet Blooming Room hjælper forskellige grupper af udsatte kvinder, herunder også flygtninge og immigranter i Danmark i arbejde. Stifteren af Blossom hedder Tine Christensen og er 42 år. Hun er oprindeligt uddannet socialrådgiver og har siden taget en BA jur. og en uddannelse i Sorg og Krise fra Berkeley Uni. Hun er for tiden ved at tage en kandidat i socialt arbejde. Hun blev som 2-årig adopteret fra øen Mauritius og er vokset op i Vindinge lidt uden for Roskilde. Siden 2016 har hun med NGO’en Blossom gjort det til sin mission at støtte hjemløse kvinder, som en reaktion på det betydelige antal af kvinder, der alene kæmper med livet på gaderne. Siden da har Blossom vokset sig større, og i dag arbejder Blossom for forskellige grupper af udsatte kvinder herunder også flygtninge og immigranter i Danmark.

Tines passion: Blooming Room

For Tine handler Blossom ikke om at redde hele verden, men om at gøre en konkret forskel for den enkelte kvinde. Ved at støtte kvindelige flygtninge og migranter kan deres muligheder for mere indflydelse på egen livssituation øges, ligesom der kan udvikles endnu mere selvstændighed hos den enkelte. Blooming Room er et projektkursus, der kører over 13 uger, tirsdag og torsdag eftermiddag. Der kan max være 12 på holdet for at opnå den bedste mulighed for at opbygge relationer og skabe et rum af tryghed og muligheder. Med Blooming Room ønsker Blossom at bidrage til en positiv forandring. De vil skabe et rum for at fremme kvindelige flygtninge og migranters integration i det danske samfund gennem empowerment, nærvær, medmenneskelighed og en helhedsorienteret tilgang til kvinderne. Dette gøres ved, at kvinderne får viden om de danske forhold samtidig med, at deres eget selvværd styrkes.

Der er brug for mentorer

Dette projekt vil Goodtalks rigtig gerne støtte op om og hjælpe ved at finde nogle mentorer, der har lyst til at indgå i et mentorforløb og hjælpe disse udsatte kvinder. Som mentor i projekt Blooming Room får du mulighed for at opleve kvinder, der i den grad har mod på livet og på de muligheder de får, samt en indsigt i kvindernes forskellige kulturer og personlige historier. Goodtalks vil i nærmere fremtid række ud til medlemmerne, men hvis du allerede nu er interesseret i at være mentor i Blooming Room, kan du læse mere om Blossom og Blooming Room på www.blossom-project.org.

Søg om at blive mentor her – PDF

Vil du spille andre gode?

Udvid dit netværk og dine kompetencer. Deltag i Goodtalks' sociale platform og find nye kompetente kontakter og få sparring fra seje kvinder.