Månedens Iværksætter: Jytte Bille fra STAÏ

Denne månedens iværksætter er Jytte, der står bag kosttilskudet Staï. Jytte har, efter en længere karriere, valgt at hengive sig til sund livsstil og kosttilskud, der gør en forskel.

Hvem er du og hvad er din baggrund? 

”Efter en lang karriere – hvor jeg var blandt de første kvinder på typiske mandejobs – er jeg nu en moden kvinde, der gerne vil gøre en forskel for kosttilskud. Sund livsstil har altid været min passion og det er nu blevet min virksomhed. Min interesse for sund livsstil gjorde at jeg, blandt andet, uddannede mig som gymnastikinstruktør i 1980.”

Jytte har, gennem en årrække, også været selvstændig inden for erhvervsejendomme og hun var den første kvindelige formand i Byggesocietet.

Hvorfor er du iværksætter? Hvad er dit purpose?

”Det handler om at jeg tror på, at jeg kan gøre en forskel for kunden. Begge gange jeg er startet som selvstændig, har det været på grundlag af, at jeg ikke synes der blev gjort det bedste for kunden. Min første virksomhed inden for erhvervsejendomme holdt stik og STAÏ-shaken tror jeg på.”

Hvad handler din forretning om og hvilken forskel ønsker du at gøre?

”Jeg anser mig selv som kundens ambassadør og sørger derfor for, at kunden på en nem og enkel måde kan give kroppen det, den elsker: Det rette brændstof. En ren sundhesshake fyldt med vitaminer, mineraler, proteiner og den vigtige omega3. Yderligere skåner vi det indre miljø ved at shaken er fri for unødig emballage, såsom kapsler, bindemidler og kunstig smagstilsætning. Jeg tror på, at du kan være livsnyder og alligevel passe på din krop. Livet skal leves og ikke blot overleves. Jeg arbejder for at lægge liv til årene og ikke, som lægerne der lægger, år til livet.”

Hvad er dine største udfordringer?

”At jeg ikke er digitalt født. At jeg ikker er interessant for medierne da jeg ikke er en 24-årig mand inden for tech. Og så har jeg heller ikke et stort firma i ryggen. De store firmaer styrer i høj grad markedet for sundhed.”

Hvad er det næste du gerne vil lære?

”Min læringskurve har været mega-stejl siden jeg startede udviklingen af STAÏ-shaken for over fire år siden og den kurve fortsætter. Jeg lærer hver dag.”

Dit bedste råd til andre?

”Don’t think about the failures, think about the chances you miss, when you don’t even try. Go for it – you can do it.”

Hvordan kan du spille andre gode?

”Ved at lytte, stille spørgsmål og være ærlig og åben og fortælle om egne bump på vejen, og hvor jeg selv snublede.”

Hvorfor er du med i Goodtalks?

”Det er jeg fordi jeg synes det er et super koncept. Jeg er fortsat nysgerrig på livet, på at lære fra andre. Og så tror jeg andre kan have glæde af de erfaringer jeg har samlet, gennem mine halvtreds år på arbejdsmarkedet. Jeg har jo været med, hvor det ikke var velset, som kvinde, at være blandt mændene.”

Log in with your credentials

Forgot your details?