Denne månedens iværksætter er Jytte, der står bag kosttilskudet Staï. Jytte har, efter en længere karriere, valgt at hengive sig til sund livsstil og kosttilskud, der gør en forskel.

Hvem er du og hvad er din baggrund? 

”Efter en lang karriere – hvor jeg var blandt de første kvinder på typiske mandejobs – er jeg nu en moden kvinde, der gerne vil gøre en forskel for kosttilskud. Sund livsstil har altid været min passion og det er nu blevet min virksomhed. Min interesse for sund livsstil gjorde at jeg, blandt andet, uddannede mig som gymnastikinstruktør i 1980.”

Jytte har, gennem en årrække, også været selvstændig inden for erhvervsejendomme og hun var den første kvindelige formand i Byggesocietet.

Hvorfor er du iværksætter? Hvad er dit purpose?

”Det handler om at jeg tror på, at jeg kan gøre en forskel for kunden. Begge gange jeg er startet som selvstændig, har [...]

For at få adgang til dette indlæg skal du købe Medlemskab Premium (Månedabonnement).

Vil du spille andre gode?

Udvid dit netværk og dine kompetencer. Deltag i Goodtalks' sociale platform og find nye kompetente kontakter og få sparring fra seje kvinder.