Sofie Halkjær: ”Du skal turde at slippe kysten af syne for at opdage nyt land!

 

Hos Goodtalks elsker vi inspirerende kvinder der vil være med til at spille andre gode. Denne månedens iværksætter er Sofie Halkjær fra Human Univerz. I den forbindelse har vi mødt Sofie og spurgt ind til hendes vision og til drivkraften bag hendes arbejde med at transformere mennesker og virksomheder.

Når vi møder Sofie, er det tydeligt at vi har at gøre med en usædvanlig kvinde der både er godhjertet, varm og udstråler masser af åbenhed. Sofie Halkjær beskriver sig selv som change expert, entrepreneur, ”heartcore” leader, foredragsholder, menneske-scanner, underviser, kæreste, mentor, forandringsekspert, eller, som hun kalder det: Transformation & Change Professional.

”Min stærkeste force er min evne til at skabe transformation hos mennesker og i virksomheder”, siger hun.

”Min baggrund er 46 år som menneske – med livskriser, masser af succes, modige valg og +20 år inden for feltet, transformation og forandring, i en professionel kontekst. Mit yndlingsmotto er: What is done by the heart is absoloutely effectiveog: Du skal turde slippe kysten af syne for at opdage nyt land.”

Hvorfor er du iværksætter og hvad er dit formål?

”Tilbage i 2009 havde jeg brug for at bryde og sprænge rammerne for hvad der er muligt. Jeg ville gerne inspirere til at skrue ned for autopiloten – træffe bevidste, gode valg. Hjælpe til større overensstemmelse mellem dine inderste drømme og det du investerer din energi i. Kort sagt: alt det som skaber modstand mod forandring, bevidst eller ubevidst. Jeg ville revolutionere måden vi skaber transformation og forandring på – både hos individer og hos virksomheder. Jeg ville mere end blot at skabe gode økonomiske resultater.”

Hun fortæller også at viljen og modet til at springe ud som selvstændig, hang godt sammen med hendes værdier og personlighed. Hun fremhæver især autensitet og frihed som de vigtigste værdier for hende. Hun bliver ofte karakteriseret som et modigt, stærkt, rebelsk og utålmodigt menneske med masser af drive.

”Mit livsformål er at løfte menneskers bevidsthed. Jeg inspirerer, hjælper og skubber kærligt til meningsfuld vækst og transformation for mennesker, ledere og organisationer. Jeg gør en forskel ud over jagten på profit. Jeg løfter menneskers bevidsthed.”

Hvad handler din forretning om og hvilken forskel ønsker du at gøre?

”I Human Univerz, arbejder vi med at øge bevidstheden hos lederegennem forandringsledelse. Vi certificerer, uddanner og træner projektledere, mellemledere og topledere i forskellige programmer. Et af de nyeste på stammen er vores lederuddannelse – transformational leadership– der træner ledere i praktisk at transformere sig selv og deres teams gennem bevidst ledelse.”

Hos Human Univerz arbejder de ud fra et holistisk mind-set og inddrager, det Sofie kalder ”energiarbejde”, intuition, forskellige intelligenser samt bevidsthedsfelter.  Sofie tror på, at denne tilgang er vejen frem for vor tids ledelse: ”Det var faktisk DERFOR jeg valgte at gå mine egne vegne i 2010.”

Drømmen om fremtidens ledelse

Sofie tror ligeledes på en ny bundlinje for erhvervslivet, der fremmer bæredygtigt afkast samtidigt med, at vi opbygger sunde organisationer og fejrer den menneskelige ånd.

” Jeg ønskede at skabe en transformationsliga fordi jeg tror, ​​at vi kan ændre måden verden håndterer forandring på ved at forbinde, støtte og inspirere enkeltpersoner til at frigive deres fulde potentiale. Både personligt og på virksomhedsniveau.”

Sofie mener at vi, i dag, [...]

For at få adgang til dette indlæg skal du købe Medlemskab Premium (Månedabonnement).

Vil du spille andre gode?

Udvid dit netværk og dine kompetencer. Deltag i Goodtalks' sociale platform og find nye kompetente kontakter og få sparring fra seje kvinder.