I Goodtalks arbejder vi på at få flere kvinder i topledelser, på bestyrelsesposter og som iværksættere. Når vi lykkedes med mere balance, tror vi på, at vi får bedre skoler, hospitaler, organisationer og virksomheder.

Denne Goodtalks blogpost handler om seje Maria Aagergaard, stifteren af det super funky Flirty Birdy, der bl.a. laver fantastiske statement T-shirts. Marias svar på, hvorfor hun som iværksætter knokler med sit produkt er:

”Jeg vil gerne vise kvinder, hvor seje de er, og give dem mulighed for af eje følelsen, og give den videre til andre i deres liv”.

Læs Marias spændende svar på hvad hendes største udfordringer er, og hvorfor hun har valgt at blive selvstændig.

Hvem er du? 

Lidt om mig. Jeg hedder Maria Agergaard, er 33 år, og arbejder til daglig som selvstændig grafisk designer. Jeg har mange forskellige slags kunder, og kan den ene dag sidde med en rapport om fremtidens sundshedsvæsen og den næste en rolex annonce – jeg har endda designet en hjemmeside for én, der sælger høns. Så jeg havde brug for et rum hvor min kreativitet kunne få lov at flyve frit, og det blev starten på mit lille hjerte-projekt Flirty Birdy, som nu er lidt over et år gammelt. 

Hvorfor er du iværksætter? Dit purpose?

Jeg er vokset op i en familie med mange selvstændige, [...]

For at få adgang til dette indlæg skal du købe Medlemskab Premium (Månedabonnement).

Vil du spille andre gode?

Udvid dit netværk og dine kompetencer. Deltag i Goodtalks' sociale platform og find nye kompetente kontakter og få sparring fra seje kvinder.