Hvad er Goodtalks?

Goodtalks er et univers for kvinder, der gerne vil give noget tilbage og spille hinanden gode. Det er både for dig, der har masser af erfaring, og for dig der ved alt det nye. Vi kan alle spille hinanden stærke. Goodtalks er ikke en kamp imellem kønnene eller en politisk arena. Vi anser målet om balance som noget, alle ønsker at opnå.

En platform

Goodtalks fungerer som en platform for kvinder, der gerne vil give noget til andre og som vil spille hinanden gode. Det er både for dig der har masser af erfaring og for dig der ved alt det nye.

Hvad siger medlemmerne

Hos Goodtalks tror vi på …

… at en bedre balance på arbejdsmarkedet vil gøre verden til et bedre sted. Derfor arbejder vi for at få flere kvinder i topledelse, i bestyrelser og som iværksættere. Når vi lykkes med mere balance, får vi bedre organisationer og virksomheder og mere arbejdsglæde.

 

Goodtalks fungerer som en platform for kvinder, der gerne vil give noget til andre, og hjælpe hinanden i arbejdslivet. En slags byttebørs. Det er både for dig der har masser af erfaring og for dig der er ny på arbejdsmarkedet. Vi har som formål at sætte modige kvinder sammen. For kvinder hjælper hinanden!

Goodtalks er ikke en kamp mellem kønnene eller en politisk arena. Vi anser målet om balance som noget alle ønsker at opnå. Og alle kan bidrage til at hjælpe andre kvinder.

Vi mener, der kan ske ændringer i sammensætningen på arbejdsmarkedet, hvis vi sammen skubber hinanden frem. Vi kan lære af hinandens fejl og sejre; af viden fra andre brancher; perspektiver på tværs af aldersgrupper, og vi kan inspirere hinanden uden at behøve at prale.

For at være med i Goodtalks, skal du have lyst til at give noget tilbage; din tid, dine råd, din indsigt eller hvad du ellers kan byde ind med.

At spille hinanden gode handler om at turde dele ”hele historien” og ikke kun succeserne. Det handler også om at have modet til at søge råd hos andre. Sårbarhed og mod er grundlaget for Goodtalks.

De erhvervskvinder som taler til vores events fortæller de historier, du ikke læser i Børsen eller damebladene. Det gør de fordi vores events kun er for os, som er inviteret og som giver noget tilbage i Goodtalks.

We are on a mission to connect courageous women!

CEO & Founder, Pernille Sandberg

Jeg er optaget af diversitet

Ikke på den meget politiske eller feministiske måde

Læs mere

Bag om scenen

Se de dygtige personer bag Goodtalks

Hele teamet

Navnet Goodtalks

GOOD har vi valgt, fordi vi tror, at kvinder skal spille hinanden gode.

TALKS er grundlaget for vores filosofi. Vi laver et univers, der skal skabe dialog. Vores events er inspireret af TedTalks, CBSTalks – Talks med fagligt indhold.

Samtidig er målet, at vi bruger hinandens kompetencer, og ved hjælp af platformen stiller os til rådighed, og søger råd hos hinanden.

Log in with your credentials

Forgot your details?